LogoΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

 1. ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΟΡΩΝ.

  1. Οι όροι αυτοί αποσκοπούν στη ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ την ιστοσελίδα και των πελατών του εταιρικού καταλόγου της Tercon Bulgaria ltd, Bulgaria, Plovdiv, “Knqginia Maria Luisa “ 72 str., καθώς και των αμοιβαίων δικαιωμάτων και υποχρεώσεων μας. Εάν ψωνίζετε από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα συμφωνείτε με τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις.
  2. Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα https://folaxan-gr.com συμφωνείτε και δεσμεύεστε με αυτούς τους "Όρους Χρήσης". Αν δεν συμφωνείτε με τους "Όρους Χρήσης" παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.
  3. Η ιστοσελίδα ime sait ανήκει στην Tercon Bulgaria ltd, Bulgaria, Plovdi, “Knqginia Maria Luisa “ 72 str.
  4. Οι τιμές όλων των ειδών προϊόντων στην ιστοσελίδα https://folaxan-gr.com υπολογίζονται μόνο σε βουλγαρικά λέβα.
 2. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ

  1. Η παράδοση γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορές εντός τριών ημερών.
  2. Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή την ώρα της παραλαβής των προϊόντων.
  3. Μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα μέσω τηλεφώνου
   Ναι! Όλα τα προϊόντα μπορούν να παραγγελθούν και στο τηλέφωνο της εταιρείας +359 888 93 23 68
  4. Ποιο είναι το κόστος αποστολής
   Όταν η παραγγελία είναι αξίας άνω των 100 ευρώ η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν και πληρώνετε μόνο την αξία των προϊόντων. Όταν η αξία είναι κάτω των 100 ευρώ, στην παραλαβή της παραγγελίας σας θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με το κόστος παράδοσης.
  5. Μετά την πραγματοποίηση οποιαδήποτε παραγγελίας στην https://folaxan-gr.com, θα λάβετε μια κλήση από αντιπρόσωπο μας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Μετά την επιβεβαίωση, γίνεται μια σύμβαση μεταξύ της https://folaxan-gr.com και τον πελάτη. Εάν δεν λάβετε κλήση για την επιβεβαίωση εντός 24 ώρες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω το τηλέφωνου της εταιρείας +359 888 93 23 68
 3. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

  1. Με την εγγραφή του στην https://folaxan-gr.com , ο πελάτης πρέπει να παρέχει μέρος των προσωπικών του δεδομένων που απαιτούνται για την εκτέλεση της παραγγελείας.
  2. Τα δεδομένα τα οποία ο πελάτης παρέχει στην Tercon Bulgaria ltd, Bulgaria, Plovdiv, “Knqginia Maria Luisa “ 72 str. είναι: όνομα, πόλη, διεύθυνση, τηλέφωνο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
  3. Tercon Bulgaria ltd, Bulgaria, Plovdiv, “Knqginia Maria Luisa “ 72 str. δεν αποσκοπεί στην απαίτηση δεδομένων που προστατεύονται από το Νόμο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων. https://folaxan-gr.com αναλαμβάνει την υποχρέωση τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα να μην διαφημίζονται ή παρέχονται σε τρίτους δημοσίως. Η Tercon Bulgaria ltd διασφαλίσει ότι οι προσωπικές επαφές των πελατών δεν θα χρησιμοποιηθούν για κατάχρηση ή ανεπιθύμητα μηνύματα που είναι πέρα ​​από τη δραστηριότητα του εμπόρου. Η Tercon Bulgaria ltd, Bulgaria, Plovdi, “Knqginia Maria Luisa “ 72 str. είναι υπεύθυνη ενώπιον του νόμου για τη χρήση των προσωπικών στοιχείων των πελατών της.
 4. ΟΡΟΙ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  1. Ο κάθε πελάτης της https://folaxan-gr.com έχει το δικαίωμα να αρνηθεί απεσταλμένη παραγγελία στις ακόλουθες περιπτώσεις: Η παραγγελία δεν έχει προηγουμένως επιβεβαιωθεί. Εσφαλμένη αντικαταβολή.
   • Ο πελάτης έχει λαβεί διαφορετικά ή δεν έχει λάβει όλα τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν.
   • Ο πελάτης έχει λάβει προϊόντα με ελαττώματα, ληγμένη ημερομηνία λήξης ή ανοιχτή συσκευασία.
   • Ο πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να αρνηθεί απεσταλμένη παραγγελία στις ακόλουθες περιπτώσεις:
   • Ако потребителя получи продукти с дефекти, изтекъл срок на годност или отворена опаковка.
  2. Εάν έχει επιβεβαιώσει την παραγγελία και δεν υπάρχει καμία από τις αναφερόμενες στις 4.1 περιπτώσεις:
   • Εάν ο ίδιος έκανε λανθασμένη επιλογή προϊόντων.
   • Εάν ο μόνος λόγος για την άρνηση είναι η δυσαρέσκεια του πελάτη από τα θετικά αποτελέσματα του προϊόντος
   • Με την εμφάνιση αρνητικών επιπτώσεων του προϊόντος, οι οποίες προκαλούνται από ένα από τα συστατικά και ο χρήστης γνώριζε τις δυσανεξίες του σε αυτήν ή εάν προβλέπεται ρητά η συμβουλή ιατρού και η εμφάνιση των συμπτωμάτων στις αντενδείξεις, αλλά ο χρήστης έχει πράξει κατά την προσωπική του κρίση.
   • Η επιστροφή της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον τα προϊόντα αποστέλλονται πίσω σε καλή κατάσταση, συνοδευόμενα από την απόδειξη παραλαβής.
  3. Εάν η άρνηση οφείλεται στην https://folaxan-gr.com, το κόστος επιστροφής της παραγγελίας θα επιβαρυνθεί στον πωλητή.
  4. Εάν η άρνηση είναι με υπαιτιότητα του χρήστη, και η https://folaxan-gr.com έδωσε τη συγκατάθεσή της, τα έξοδα επιβαρύνονται στον αγοραστή.
  5. Άρνηση των παραγγελιών μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών μετά την παραλαβή των προϊόντων.
 5. ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ.

  1. Σε περίπτωση αδυναμίας της https://folaxan-gr.com να εκτελέσει την παραγγελία, το αίτημά σας θα γίνει αποδεκτό και θα λάβετε μια δεύτερη κλήση, μόλις το προϊόν είναι διαθέσιμο.
  2. Η https://folaxan-gr.com δεν είναι υπεύθυνο και δεν χρωστά κυρώσεις σε περίπτωση εξάντλησης των ποσοτήτων του προϊόντος.
 6. ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ.

  1. Η https://folaxan-gr.com στοχεύει στην συμμόρφωση με την οικονομική νομοθεσία της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας και εκδίδει απόδειξη παραλαβής μετρητών για την αξία των προϊόντων που έχουν παραγγελθεί.
  2. Στην περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμη απόδειξη, μπορείτε να απαιτήσετε να αποσταλεί μία.
  3. Η απόδειξη παραλαβής παρέχει όλα τα δεδομένα του νομικού προσώπου της Tercon Bulgaria ltd, Bulgaria, Plovdi, “Knqginia Maria Luisa “ 72 str.
 7. ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝ ΑΠΟ folaxan-gr.com

  1. Η https://folaxan-gr.com παρέχει στους πελάτες της προϊόντα που σχετίζονται με την υγιεινή διατροφή
  2. Η https://folaxan-gr.com προς στιγμήν δεν προσφέρει και δεν υλοποιεί προμήθειες σε άτομα που έχουν την ιδιότητα χρήστης βάσει του Νόμου για την προστασία των καταναλωτών στις ακόλουθες κατηγορίες προϊόντων:
   • Φάρμακα και ομοιοπαθητικά προϊόντα
   • Άλλα προϊόντα τα οποία παρουσιάζονται με θεραπευτική επίδραση.
  3. Η https://folaxan-gr.com εκτελεί πώληση των συμπληρωμάτων διατροφής από μακρινή απόσταση σε νομικά και φυσικά πρόσωπα, βάσει Νόμου για την προστασία των καταναλωτών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της https://folaxan-gr.com συμμορφώνεται με το διάταγμα № 47, το οποίο τέθηκε σε ισχύ στις 28.12.2004 σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής και πρόσθετα τροφίμων. Όλα τα προϊόντα τα οποία το ηλεκτρονικό κατάστημα της https://folaxan-gr.com προσφέρει ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ στην θεραπεία ιατρικών ασθενειών και παθήσεων!
 8. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Tercon Bulgaria ltd, Bulgaria, Plovdiv, “Knqginia Maria Luisa “ 72 str. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ

  1. Η https://folaxan-gr.com είναι υποχρεωμένη να παρέχει πριν από την αγορά αγαθών ή τη χρήση των υπηρεσιών, επαρκή πληροφόρηση στον καταναλωτή ώστε να μπορέσει να κάνει την επιλογή του, η οποία περιλαμβάνει:
   • Όλα τα χαρακτηριστικά του αγαθού ή της υπηρεσίας να γίνουν γνωστά στον καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένης της σύνθεσης, τη συσκευασία και τις οδηγίες χρήσης, συναρμολόγησης και συντήρησης
   • Την τιμή, την ποσότητα, τη μέθοδο πληρωμής και άλλους συμβατικούς όρους
   • Ημερομηνία λήξης.
 9. ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  1. Όλα τα αναφερόμενα προϊόντα της https://folaxan-gr.com δεν είναι φάρμακα και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως τέτοια. Η ιστοσελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση των προϊόντων ως φάρμακα!
  2. Το https://folaxan-gr.com δεν φέρει ευθύνη για ψυχικές ή σωματικές βλάβες που παρουσιάστηκαν μετά τη χρήση των προϊόντων της ιστοσελίδας. Πριν από τη χρήση πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό ή ειδικό για το πώς να λαμβάνετε τα προϊόντα.
  3. Οι έγκυες γυναίκες, θηλάζουσες μητέρες και τα παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συμβουλευτούν ένα γιατρό ή ειδικό πριν τη χρήση των προϊόντων. Η https://folaxan-gr.com δεν φέρει ευθύνη για ψυχικές ή σωματικές βλάβες που παρουσιάστηκαν μετά τη χρήση των προϊόντων της ιστοσελίδας.
  4. Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση επιβάλλεται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή ειδικό πριν από τη λήψη των προσφερόμενων προϊόντων. Η https://folaxan-gr.com δεν φέρει ευθύνη για ψυχικές ή σωματικές βλάβες που παρουσιάστηκαν μετά τη χρήση των προϊόντων της ιστοσελίδας.
  5. Η ενημέρωση στην ιστοσελίδα https://folaxan-gr.com είναι κατατοπιστική και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επηρεάσει την επιλογή και τον τρόπο χορήγησης των προϊόντων της ιστοσελίδας. Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα μόνο με δική σας ευθύνη.
 10. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ.

  1. Η https://folaxan-gr.com αναλαμβάνει την ευθύνη να συμμορφώνεται με όλες τις απαιτήσεις που καθορίζονται στη βουλγαρική νομοθεσία σχετικά με την επισήμανση, τη διαφήμιση και την πώληση των συμπληρωμάτων διατροφής.
  2. Όλο το γραφικό υλικό, εικόνες και όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία της Tercon Bulgaria ltd, Bulgaria, Plovdi, “Knqginia Maria Luisa “ 72 str.. Η χρήση τους χωρίς προηγούμενη ρητή και γραπτή άδεια είναι παράνομη.
  3. Η ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την αξιοπιστία και την ακρίβεια των υλικών που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα.
 11. ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ.

  1. Η https://folaxan-gr.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτούς τους Όρους Χρήσης χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση των χρηστών σχετικά με αυτό.
 • Η https://folaxan-gr.com ανήκει στην Tercon Bulgaria ltd,
 • Διεύθυνση: Bulgaria, Plovdiv, “Knqginia Maria Luisa “ 72 str.
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας: +359 895 562 839
 • Ηλεκτρονική διεύθυνση: info@folaxan-gr.com